Családi Társasjáték Almádiban

KEDZJÜK AZ ÉVET JÁTÉKKAL!

Családi Társasjáték Délután Balatonalmádiban
2019. január 12. 14:00-18:00, Sziluett

Ha társasjáték imádó vagy, biztosan jártál már a Családi Társasjáték Egyesület valamelyik rendezvényén Veszprémben, vagy máshol a környéken. Téged biztosan nem kell meggyőzni arról, hogy ez milyen jó móka lesz.

Ha még nem voltál ilyen eseményen, de szeretsz társasozni, akkor itt a szuper alkalom, hogy akár új játszótársakkal, ismeretlen játékokat kipróbálj. Hatalmas a választék. Egyszerűbb vagy bonyolultabb, rövid vagy hosszabb játékidejű, küzdős vagy együttműködős, gondolkodtatós vagy szerencsén múlós.

Nem vagy az a "játszós fajta"? Mi lenne, ha pár órára elfelejtenéd a komolyságot, és hagynád, hogy a játék visszavarázsoljon a gondtalan gyerekkorba?

Jöhetsz egymagad is, hiszen bőven találsz majd játékos társakat, akikhez csatlakozhatsz. De még jobb, ha felpakolod a családot, barátokat, ismerősöket, és együtt jöttök.

Mire számíthatsz?
Sok ismerős és ismeretlen játékos kedvű emberre. Profi játékmesterekre, akik segítenek játékot választani és játszani. Jó hangulatra, kellemes környezetre. Az idő úgy röppen majd el, mint a pillanat. Belefeledkezel a játékba és legalább egy időre leteheted a válladról a batyut, amit cipelsz, a hétköznapok gondjait, problémáit. A végén pedig ha olyan szerencséd van, még egy társasjátékot is nyerhetsz tombolán. Ezt az élményt hozza el neked az Almádiért Közösen Egyesület meghívására a Családi Társasjáték Egyesület, akik mögött számtalan profi módon lebonyolított, sikeres esemény áll.

Ha többet szeretnél tudni róluk, és arról, hogy milyen a hangulat egy ilyen délutánon, nézz körül itt:
https://www.facebook.com/Csaladitarsasjatek/,
https://csaladitarsasjatek.hu/

Várunk szeretettel:
2019. január 12-én, szombaton, 14-18h között
a Sziluettben
(8220 Balatonalmádi, Baross Gábor u. 18.)