Pályázati felhívás

közösségi projektek megvalósítására

A Városunkért Közösen Egyesület célkitűzései között talán az egyik legfontosabb a helyi közösségi élet fejlesztése. Az ötletek megvalósításához néha szükség van egy kis hírverésre, technikai vagy személyi segítségre és esetleg anyagi erőforrásra is. Nekünk sincs ezek közül egyikből sem végtelen mennyiségben, de amink van, azt szeretnénk megosztani Almádi lelkes polgáraival. Ezért született ez a felhívás.

Kik pályázhatnak?

Minden településünkhöz kötődő személy, civil szervezet, baráti társaság, iskola vagy más formáció, aki az egyesületünk értékrendjével harmonizáló és életképes ötlet megvalósításához keres támogatást.

Mire lehet pályázni?

Kisebb-nagyobb közösségi projektek és rendezvények megvalósítására városunkban, szervezetek működési feltételeinek javítására, és minden más közösségi élet fejlesztését szolgáló tevékenységre.

Meddig lehet pályázni?

A pályázatokat folyamatosan lehet benyújtani az év végéig.

Milyen támogatást tudunk nyújtani?

Az újságunkban, honlapunkon és FB oldalunkon való megjelenést, maximum 200 eFt pénzbeli támogatást, és egyéb személyes vagy technikai segítséget.

Hogyan lehet pályázni?

E-mailben. A pályázat tartalmazza a projekt célját és leírását, a megvalósítás módját, a főbb közreműködőket, a teljes költségvetést és a megpályázott erőforrásokat. Osszák meg velünk továbbá azokat a fontos információkat, amelyek segítik a korrekt elbírálást.

Mik a további lépések?

Júniustól havonta egy pályázatot választunk ki támogatásra az év végéig. A sikeres pályázókkal támogatási szerződést kötünk.

További információ:

Varga Imre imre0819@gmail.com


Várjuk a pályázatokat:

Városunkért Közösen Egyesület