Köztünk élnek

Tudtad, hogy milyen sok érdekes, izgalmas ember él közöttünk, vagy olyanok, kik sok szállal kötődnek Almádihoz? Ismert sportolók, tudósok, művészek, akikre kiemelkedő teljesítményük miatt az egész ország büszkén tekinthet. Emberek, akiket csak egy szűk körben ismernek ugyan, mert valami speciális dologgal foglalkoznak, de abban nagyot alkottak. Emberek, akikről ránézésre nem mondanád meg, hogy valamilyen ritka, különleges hobbinak hódolnak a hétköznapi foglalkozásuk mellett. Ők mind a szomszédaink. Egyesületünk egyik fontos vállalása, hogy

"összehozzuk az almádiakat az almádiakkal".

Ennek jegyében indítottuk "KÖZTÜNK ÉLNEK" sorozatunkat, hogy egy kellemes szalonbeszélgetés, vagy portré formájában bemutassuk ezeket a "valamiért érdekes" embereket városunk lakóinak.

Első rendezvényünk ebben a sorban igazán izgalmasnak ígérkezik, hiszen első vendégeink:


ÉLES JÓZSEF
PÁSZTOR ISTVÁN

FAZEKAS NÁNDOR


a beszélgetés helyszíne: Hotel Viktória Vendégház
(cím: 8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky út 40.)

időpontja: 2019.február 15. péntek, 19:30

A beszélgetést Donát Tamás sportújságíró fogja vezetni. A szereplők mesélnek majd almádi kötődésükről, ezen túlmenően sok jó sztorit is hallhatunk tőlük arról, mi történik a pályán kívül, a kulisszák mögött. Természetesen a közönség is kérdezhet majd a fiúktól. A jó hangulat garantált! Figyelembe véve a helyszín befogadó képességét, e szűk körű, bensőséges hangulatú beszélgetésre azonban nem lehet "csak úgy" eljönni,- a témához és a szereplőkhöz illően - némi erőfeszítést igényel a részvétel.
Ha szereted a kézilabdát és sokat jelentene neked, hogy személyesen találkozz Éles Józsival és társaival, töltsd ki rövidke tesztünket. Az első 15 kitöltő személyes meghívónkat nyeri el. Aki lemarad, ne búsuljon, mivel együttműködő partnerünk, a Veszprém TV rögzíti a beszélgetést és interneten megnézhető lesz néhány napon belül.

A belépő tesztet itt tudod kitölteni: www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1027587535/
(Az első 15 jól kitöltött kvíz beküldőjének e-mailben küldünk meghívót a 2019. február 15-i rendezvényünkre.)

Szeretettel várunk személyesen a Viktóriában, vagy a képernyő előtt.

Városunkért Közösen Egyesület

ALMÁDIAK ALMÁDIÉRT