Baán Barnabás

Egy tősgyökeres füredi családból származom. 6 éve költöztem Balatonalmádiba, ami egy igen bölcs, jó döntés volt. Szeretem ezt a várost! Nős vagyok, két felnőtt fiam van.
1990-ig főállású sportoló és edző voltam, nagyrészt Veszprémben. Ezután kisebb és nagyobb cégeket- autó és motorkerékpár gyártók hazai vezérképviseleteit - vezettem, tulajdonosként is.
A sport a hobbim is, rendszeresen bringázom,illetve konditerembe járok.

Balatonfüreden - civil szervezet képviselőjeként - két alkalommal voltam tagja a képviselő testületnek, ahol gazdasági bizottsági elnök is voltam.
Balatonalmádi jóval dinamikusabban fejlődő város lehetne. Az esetlegesen szűkösebb anyagi források ellenére a város adottságait kihasználva nyitottak a lehetőségek. Akár az infrastruktúra, akár a közlekedés, vagy kereskedelmi, adóbevételt növelő beruházásokról legyen szó. Nagyon lényegesnek tartom, hogy ezek a fejlesztések ne rontsák az élhetőséget, városunk a "kisvárosi" élet előnyeit megtartsa. A képviselői munka számomra azt jelenti, hogy nem csak a választóim, hanem minden itt élő számára elérhetőnek kell lennem. A fontos döntésekről ne utólag, hanem azok meghozatala előtt értesüljön mindenki. A vélemények, ötletek, elvárások jussanak el a város vezetéséhez.